Wonen in het centrum van Pijnacker

Wonen in het centrum van Pijnacker!

 In het hart van Pijnacker staat een nieuw en compleet centrum, dat tal van voorzieningen biedt zoals winkels, horeca én woningen. Prachtige, levensloopbestendige appartementen wel te verstaan. Ackershof biedt ruime en comfortabele koopappartementen, in verschillende grootten en prijscategorieën.

Op dit moment is er nog slechts 1 appartement beschikbaar! 

Ruim & zonnig

 
Fantastische appartementen, verspreid over 8 verdiepingen met uitzicht rondom, sieren de toren. Afhankelijk van het type hebben de appartementen 3 of 4 kamers. De woonkamers zijn met minimaal 60 m2 zeer ruim van opzet.
 
U heeft bovendien vanuit de woonkamer uitzicht op het immer gezellige Raadhuisplein. Middels de grote ramen tot op de grond en het franse balkon kunt u hier heerlijk van genieten. 
 
De zonnige, ruime balkons op het westen, uitkijkend op de binnentuin, geven een extra ruime woonbeleving. Ruime badkamers, aparte toiletten en forse bergingen maken de appartementen in De Raadhuistoren helemaal af.

Bovendien heeft ieder appartement een eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage. De hoofdentree bevindt zich aan het Emmapark.

Kenmerken

  • Groot balkon op het westen met uitzicht op de binnentuin
  • Frans balkon met uitzicht op het gezellige Raadhuisplein
  • Eigen parkeerplaats in afgesloten garage
  • 3 of 4-kamer appartementen vanaf 115 m2

 

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op met Patrick de Jong, tel. (0184) 495 495.
 

Volg ons op: